For comments, suggestions
Created with Raphaël 2.1.0 03.02.2004 Examinarea formala (atribuirea datei de depozit) 20.02.2004 Examinarea preliminara 26.08.2004 Examinarea de fond 31.01.2005 Publicarea hot. de acordare (F1) 31.07.2005 Finalizarea perioadei de depunere a opozitiilor 30.09.2005 Eliberarea brevetului (G2) 03.02.2010 Valabil pana la 30.09.2011 Publicarea hot. de decadere, termenul de restabilire a expirat

Brevet nevalabil


(11)Numarul documentului2660
(21)Numarul depozituluia 2004 0028
(22)Data depozitului2004.02.03
 Data depunerii cererii de examinare: (pe raspunderea solicitantului) 30.03.2004
(71)Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţăriiINSTITUTUL DE CERCETĂRI ŞTIINŢIFICE ŞI PROIECTĂRI TEHNOLOGICE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ A REPUBLICII MOLDOVA, MD;
(72)Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţăriiLINDA Liudmila, MD; CELAC Valentin, MD; SUNIŢA Tudor, MD; STASIUC Stefania, MD; NOJAC Elena, MD; JUC Vera, MD;
(73)Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţăriiINSTITUTUL DE TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD;
(54)Titlul inventieiProcedeu de producere a pateului din leguminoase cu ficat
(13)Codul documentului
G2, BOPI 10/2005
F1, BOPI 01/2005
(51)Clasificarea Internationala de Brevete A23L 1/20 (2006.01); A23L 3/00 (2006.01);
(19)TaraMD
(45)Data publicarii hotararii de acordare a brevetului2005.01.31
(47)Data eliberării brevetului2005.10.31
 Examinator(i) la examinarea de fondBAZARENCO Tatiana
 S-a achitat mentinerea pana la data:2010.02.03
 Data decăderii din drepturi2010.02.03
 Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii cu dreptul de restabilire, în buletinul din2010.09.30
 Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii fără dreptul de restabilire, în buletinul din2011.09.30
 Modificarea titularului
Nr. şi data deciziei:4176, 2007.04.25
Datele iniţiale:INSTITUTUL DE CERCETĂRI ŞTIINŢIFICE ŞI PROIECTĂRI TEHNOLOGICE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ A REPUBLICII MOLDOVA, MD
Datele finale:INSTITUTUL DE TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD
 Statutul cererii/brevetuluiBrevet nevalabil
Up
/inventions/Details.aspx?id=a%202004%200028